1%
Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
 

Y's Men

”Kemenesalja Y’sMen Klub” Közhasznú Egyesület

 

Gyülekezetünk tagjainak részvételével 2011. május 5-én alakult meg 13 taggal a Kemenesalja Y’s Men Klub Közhasznú Egyesület. Az Egyesület tagjai hisznek abban, hogy a közösségeink, gyülekezeteink megerősítésével, összefogással a gyermekek, idősek, embertársaink segítésével javulhat életminőségünk. Környezetünk, hagyományaink, kultúránk megőrzése, ápolása, gyermekeink jólétét, védelmét segíti.

Az egyesület célja különösen a Bobán és környékén folyó ifjúsági munka támogatása, kapcsolatfelvétel a hasonló céllal működő más hazai és nemzetközi szervezetekkel. A Y's Men a KIE (Keresztyén Ifjúsági Egyesület) egyik nemzetközi csoportja.

Az együttműködésen, közös problémamegoldáson, oldottabb hangulatú közös programokon keresztül a klubtagok nem csupán a gyülekezethez, de egymáshoz is közelebb kerülhetnek. A klubéletben való aktív részvétel növeli a tagok rálátását a gyülekezethez tartozó fiatalok életére is.

Az egyesületet a Vas Megyei Bíróság nyilvántartásba vette, elismerve annak közhasznúságát.

Az összejöveteleinket, havi rendszerességgel tartjuk. Valljuk, hogy mindenki tud segíteni, minden ember hordoz olyan értéket, tulajdonságot amellyel a közösség javát is szolgálhatja.

Az alakulás óta többen is csatlakoztak hozzánk, és továbbra is várjuk azokat, akik egyetértenek azzal, hogy a mai értékvesztett, időnként már reménytelennek tűnő, bizonytalan jövőt kínáló világot a helyi közösségek jobbá, szebbé, biztonságosabbá tudják tenni. A testvéri közösséghez tartozás, ahol mindenki egyenlő, kínálhat lehetőséget erre.

 Az egyesület csatlakozott a Y’sMen Klubok nemzetközi szervezetéhez is. A csatlakozás megerősítése alkalmából a Dán szervezet ünnepélyes beiktatást tartott a Bobai Evangélikus templomban 2011. október 15-én. Az alkalomról szóló beszámolót itt olvashatja.

Képeket a képgalériában találhat.

 

Fájlok
Gazdasági beszámoló a 2012-es évről   156.4 kB  
Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet a 2012-es évről
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2020. október »
október
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031