Szolgáltatásaink

Az igénybe vehető szolgáltatások rövid leírása

Házi segítségnyújtás keretében gondoskodunk azokról a személyekről, akik otthonukban önmaguk ellátására saját erőből nem képesek és róluk nem gondoskodnak, valamint azokról a gyermekekről, akik részére nappali vagy bentlakásos intézményben ellátás állandóan, vagy időszakosan nem biztosítható, és a szülők a gyermek napközbeni ellátását nem, vagy csak részben tudják megoldani.

Étkeztetés révén gondoskodik napi egyszeri meleg étel biztosításával azokról, akik szociálisan rászorultak, s akik önmaguknak, illetve önmaguknak és eltartottjaiknak tartósan, vagy átmenetileg nem képesek ezt biztosítani.

Támogató szolgálatunk a szállító szolgáltatás, és személyi segítés működtetésével súlyos fogyatékos személyek részére saját lakóhelyükön, lakókörnyezetükben nyújt segítséget, életvitelük megkönnyítésében elsődlegesen a lakáson kívüli (köz) szolgáltatások elérésével, valamint önállóságuk megőrzése mellett a lakáson belüli speciális segítségnyújtással, ezzel segítve az esély egyenlőség megteremtését. 

Nappali ellátás keretében a koruk, egészségi állapotuk miatt, önmagukról gondoskodni részben képes, vagy időszakosan felügyeletre szoruló idős és demens személyek részére lehetőséget biztosítunk napközbeni tartózkodásra. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az igénybevevők minél hosszabb ideig maradhassanak otthonukban, és minél később legyen szükségük szakosított-bentlakásos elhelyezésre.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2020. október »
október
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031